Lid worden

Welkom op de website van de Nederlandse DFKP-Club

Als u na het bekijken van onze website overweegt lid te worden van de speciaalclub, kunt u daarvoor het inschrijfformulier via de link hieronder aanklikken. U dient dit formulier te downloaden, vervolgens invullen en printen en dan opsturen naar de secretaris van de Nederlandse DFKP-Club, Oude Dijk 21, 8096 RJ Oldebroek. Als u het ons en u zelf gemakkelijk wilt maken, vul dan ook de machtiging in. Wanneer wij dit formulier hebben ontvangen schrijven wij u in als lid en ontvangt u direct een exemplaar van de statuten en het huishoudelijk reglement en het laatst verschenen clubblad. Het lidmaatschap van de speciaalclub kost € 15,- per jaar voor senior leden en voor jeugdleden € 7,50. (jeugdlid ben je t/m het jaar waarin je 17 wordt) Dus wel even je geboortedatum invullen.

Als lid ontvangt u 3 x per jaar het clubblad, kunt u deelnemen aan het clubkampioenschap en kunt u prijzen winnen op 1 van de vele districtsshows verdeeld over het hele land en op de clubshow in Zuidlaren.

Verder organiseren we in het vroege voorjaar de jaarvergadering met meestal een bespreking van een actueel onderwerp uit de fokkerij of een rasbespreking, en voorin september houden we onze jongdierenkeuring met aansluitend een bespreking door de ambterende keurmeesters.

Kortom, als fokker van kleine siervogels willen wij u graag als lid van onze enthousiaste speciaalclub. Van harte welkom!

Het bestuur.

Download hier uw inschrijfformulier:

Inschrijfformulier nieuw lid